Fjäderfä nr 3-2004

I Fjäderfä nummer 3-2004 tas den nya lagens om förmånsrätt konsekvenser för företagen i fjäderfäbranchens finansiering upp. SVA skriver om IB-vaccination, och en annan artikel diskuterar marknadsarbete genom 'Svenskt Sigill eller egen logga?'

Fjäderfä nr 3-2004
Pågående asiatiska fågelinfluensa, internationellt IEC-möte i Chile, det tyska burförbudet, hönsgödsel som värdefull råvara och nya kontroller och avgifter för äggproducenter presenteras i andra artiklar. En debattartikel kommenterar omställningen av svensk äggproduktion. Svenska Ägg informerar som vanligt genom vd Anna Carlströms sida 'Svenska Ägg arbetar med ...' och programmet för Svenska Äggs årsstämma på Gotland den 14 maj med mera hör också till denna tidnings innehåll.

I nummer 3 inleddes ett samarbete på matfågelsidan med branschorganisationen Svensk Fågel. Detta tillsammans med tidningens ägare den anrika Föreningen Svensk Fjäderfäskötsel/ Svenska Ägg innebär att tidningen Fjäderfä ökar förutsättningarna för att på ett bra sätt kunna skriva om hela fjäderfäproduktionen. Pågående samarbete med Sydsvenska Strutsföreningen förstärker denna bild ytterligare. I nummer 3 informerar vd på Svensk Fågel, Maria Donis, och rikslikare Ingvar Andersson skriver om ventilation.

Du kan beställa denna utgåva kostnadsfritt genom att fylla i formuläret nedan.

Du kan även beställa en helårsprenumeration av tidningen Fjäderfä

Jag vill beställa* exemplar av
Publikationen Fjäderfä nr 3-2004
Namn*
Adress*
Postnr, ort*
Företag 
Fakturaadress 
Faktura postnr, ort 
Telefon 
Telefax 
E-post 
Tillval Jag vill bli medlem i SFS-Svenska Ägg
Jag vill bli medlem i Svensk Fågel
Vi kontaktar dig för mer information.
Verifieringskod*
Ny kod

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska

Svenska ÄggSvensk Fågel
Fjäderfä Logga in...
Copyright© 2008. Alla rättigheter förbehålles.