Fjäderfä nr 4-2005

Vi refererar i denna tidning från matmässan Elmia Food Mart, där två äggpackeriföretag skapade uppmärksamhet för ägg och mat gjord av ägg.

Fjäderfä nr 4-2005
Denna Fjäderfä innehåller också flera artiklar om utvecklingen inom handeln och vi frågar oss hur länge 'Billigt till varje pris?' ska vara den gällande normen.

Glädjande är att både ägg- och kycklingkonsumtionen ökar, mindre glädjande är att det är importen som vinner terräng på kycklingsidan.

Vi besöker landets första KAT-certifierade äggproducent och diskuterar i flera artiklar möjligheterna för export av svenska ägg till den tyska marknaden.

I förra numret besökte vi en fransk kycklinguppfödare och i denna tidning besöker vi en fransk äggproducent. Vi konstaterar att även om förhållandena är olika mellan Frankrike och Sverige, så är likheterna och kraven för att överleva som producent snarlika.

Energi av fjäderfägödsel, fortsatta juridiska 'omställningsturer' samt samling kring frivillig ursprungsmärkning i Danmark, hör också till en del av vad du kan läsa i den 64-sidiga tidningen Fjäderfä nummer 4-2005.

Du önskas god läsning!

Sven Secher redaktör

Du kan beställa denna utgåva kostnadsfritt genom att fylla i formuläret nedan.

Du kan även beställa en helårsprenumeration av tidningen Fjäderfä

Jag vill beställa* exemplar av
Publikationen Fjäderfä nr 4-2005
Namn*
Adress*
Postnr, ort*
Företag 
Fakturaadress 
Faktura postnr, ort 
Telefon 
Telefax 
E-post 
Tillval Jag vill bli medlem i SFS-Svenska Ägg
Jag vill bli medlem i Svensk Fågel
Vi kontaktar dig för mer information.
Verifieringskod*
Ny kod

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska

Svenska ÄggSvensk Fågel
Fjäderfä Logga in...
Copyright© 2008. Alla rättigheter förbehålles.