Fjäderfä nr 9-2007

Vidgade vyer

Fjäderfä nr 9-2007
Som brukligt denna mörka höstmånad försöker vi pigga upp er alla i den skandinaviska fjäderfäbranschen med en lite annorlunda tidskrift, jämfört med den tidning ni månatligen får i respektive land under året i övrigt. Vi är här alltså tillbaka med vår novembertidning, den gemensamma fjäderfätidskriften för DK, N och SE. Produktionen av denna tidskrift har som vanligt gjorts gemensamt av redaktionerna för respektive fjäderfätidskrift i Danmark, Norge och Sverige. Vi har till denna tidning slagit ihop våra redaktörshjärnor, frågat runt i branscherna (t ex inom forskningen) och därefter sorterat och prioriterat bland idéer och förslag för att få fram de bästa artiklarna. “På listan” i början av året hade vi mer 50 artiklar. Efter sommaren valdes några bort och du ser nu vilka artiklar som har fått plats i denna tidning.

De artiklar som inte blev färdiga i tid, eller inte fick plats denna gång, var inriktade på sådant som havre till slaktkyckling, nya fodermedel, slakt, översikt över branschens kunder, hygienfrågor, stallklimat samt fler reportage och utblickar i andra länder. Om du saknar någon särskild artikel eller har förslag på ämnesområden som vi ska ta upp nästa år, är du välkommen att kontakta redakörerna, adresser finns på sidan fyra.

Syftet med denna tidning är att bidra till “ökade kunskaper och vidgade vyer”. Vi hoppas att du får något av detta i denna tidning och att det ger dig mer framgång i ditt företagande.

Tack alla medverkande artikelförfattare och ett stort tack också till alla annonserande företag!

Sven Secher

Du kan beställa denna utgåva kostnadsfritt genom att fylla i formuläret nedan.

Du kan även beställa en helårsprenumeration av tidningen Fjäderfä

Jag vill beställa* exemplar av
Publikationen Fjäderfä nr 9-2007
Namn*
Adress*
Postnr, ort*
Företag 
Fakturaadress 
Faktura postnr, ort 
Telefon 
Telefax 
E-post 
Tillval Jag vill bli medlem i SFS-Svenska Ägg
Jag vill bli medlem i Svensk Fågel
Vi kontaktar dig för mer information.
Verifieringskod*
Ny kod

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska

Svenska ÄggSvensk Fågel
Fjäderfä Logga in...
Copyright© 2008. Alla rättigheter förbehålles.