Ständigt avgörande skeden

Fjäderfä nr 9-2009

Kraven på ständig utveckling kan ibland kännas väl stora och visst kan säkert många av oss ibland tänka tankar som att skala ner och minska arbetsvolymen och känslan av tidsbrist.
Fjäderfä nr 9-2009

Samtidigt snurrar omvärlden på och konkurrenterna ligger ständigt redo för att ta för sig om utrymme skapas. Så vad bör man göra?
Ett råd brukar lyda: gör rätt saker. Och den som är kunnig, ambitiös, klok och planerar noga, eller har ett sjätte sinne till hands, brukar lyckas med det.

Ett sätt att nå förkovran och nyttiga kontaktytor för utvecklingen av den egna verksamheten i företaget, är att delta i fortbildningar och möten och under hösten är programmet fullspäckat. Både Svensk Fågels Utbildningsdagar och Svenska Äggs Kontaktdagar har haft ett rekorddeltagande och nu står Svensk Fågels Branschmöte den 26 november för dör-ren, liksom det Nordiska Fjäderfämötet.
Utöver dessa rena fjäderfäaktiviteter finns det många andra arrangmang att delta i. Ta chansen och delta, det lönar sig. Det var precis vad en företagare sa i telefonen, när han nyligen ringde upp mig. Och jag tror honom.

Vad kommer det sig att, till exempel våra reportagemål i denna tidning, nr 9-2009, (Asketorps Gård, Örlycke gård och Lagerbergs Kyckling),  i dag och in på 2010-talet finns på den svenska fjäderfäkartan? Ja, ett av skälen är förmodligen att personerna bakom företagen har lyckats vara på rätt plats i rätt tid, alltid redo att agera i de ständigt återkommande avgörande lägena.

För nog är det så; att det nästan oavbrutet händer något som kräver åtgärder.

Jag hoppas att du hittar lite tips och god läsning i denna tidning!

Sven Secher

Du kan beställa denna utgåva kostnadsfritt genom att fylla i formuläret nedan.

Du kan även beställa en helårsprenumeration av tidningen Fjäderfä

Jag vill beställa* exemplar av
Publikationen Fjäderfä nr 9-2009
Namn*
Adress*
Postnr, ort*
Företag 
Fakturaadress 
Faktura postnr, ort 
Telefon 
Telefax 
E-post 
Tillval Jag vill bli medlem i SFS-Svenska Ägg
Jag vill bli medlem i Svensk Fågel
Vi kontaktar dig för mer information.
Verifieringskod*
Ny kod

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska

Svenska ÄggSvensk Fågel
Fjäderfä Logga in...
Copyright© 2008. Alla rättigheter förbehålles.